Blijf op de hoogte

Help Connexys aan nieuwe collega’s en win een weekend Londen!

Header Londen

Connexys is flink aan het groeien. Om deze groei bij te houden zijn we op zoek naar collega’s! We hebben momenteel 10 openstaande vacatures. Van Sales Consultant tot Service Delivery Medewerker en van (junior) Web Developer tot Consultant Recruitment Software.

Om deze vacatures in te vullen vragen we jou om hulp. Ken jij de perfecte kandidaat die voldoet aan het door ons opgestelde profiel en die ook nog eens goed past binnen onze organisatie? Laat hem of haar solliciteren en win een weekend Londen wanneer deze kandidaat wordt aangenomen! Tevens geven we vijf VVV bonnen ter waarde van €100,- weg aan de aandragers van de eerste 5 kandidaten die op gesprek komen.

De spelregels zijn simpel. Jij brengt de kandidaat op de hoogte van één van onze openstaande vacatures. Deze kandidaat solliciteert via onze website en vermeldt in zijn motivatie dat hij door jou op de hoogte is gebracht van de vacature. Ondertussen stuur jij een mailtje naar onze recruiter Astrid van Dijk met daarin de naam van de kandidaat en welke vacature je onder de aandacht hebt gebracht. En wie weet geniet jij over een paar weken van het uitzicht over heel Londen vanuit de London Eye! … Lees meer

#connexysgoeslocal (easter egg prijsvraag)

Easter egg header

Gisteren gaven we al een kleine preview op Twitter. We gaan niet alleen internationaal maar ook lokaal met onze Connexys applicatie! Het eerste dialect dat we hebben toegevoegd is het Haags.

We geven niet zomaar prijs hoe je dit kunt aanzetten in de Connexys applicatie, je moet er naar op zoek! Ben jij de eerste die deze verborgen feature vindt? Dan win je een passende paasprijs. … Lees meer

Stichting Flextensie helpt bij reïntegratie op de arbeidsmarkt

header flextensie

Sinds enkele jaren maakt Stichting Flextensie gebruik van de Resource Manager van Connexys.

Flextensie biedt een nieuwe innovatieve methode die het voor gemeenten mogelijk maakt om uitkeringsgerechtigden met een afstand tot de arbeidsmarkt in te kunnen zetten op flexwerk. Door op tijdelijke opdrachten aan de slag te gaan, bouwen deze uitkeringsgerechtigden aan contacten, een netwerk en werkervaring. Dat zijn cruciale schakels in de zoektocht naar een baan en uitstroom uit de bijstand. Voor ondernemers betekent inzet van Flextensie dat zij tegen een eerlijk tarief en zonder complexe administratieve procedures kansen kunnen bieden aan langdurig werklozen.

Voor wie?
Flextensie vormt een onafhankelijke verbinding tussen gemeenten en werkgevers bij het reïntegreren van uitkeringsgerechtigden.

De gemeente heeft met Flextensie een mogelijkheid om uitkeringsgerechtigden aan de slag te laten gaan middels tijdelijke opdrachten. Voor de werkzoekende betekent dit werk, het vergroten van het netwerk en het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt. Voor ondernemers biedt Flextensie de mogelijkheid om flexwerk uit te voeren tegen een aantrekkelijk tarief, waarbij er tegelijkertijd perspectief wordt geboden aan kandidaten. … Lees meer

Elke dag is anders: Sales Consultant bij Connexys

header Tim

Geïnspireerd door de blog van mijn collega Marloes Bouts, besloot ik onze trouwe lezers een kijkje te geven in een dag van een Sales Consultant. Hoe ziet zo’n dag er nou uit? Nou… ik verveel me zeker niet bij Connexys, want elke dag is anders!

06.45 uur: Opstaan, koffie, mail & agenda
De wekker gaat! Nog half slapend stap ik m’n bed uit en sjok ik naar beneden. Na een heerlijke kop koffie begint mijn brein langzaam op gang te komen en check ik mijn inbox en agenda. Drie ochtenden per week werk ik vanuit huis, gezien de weg van mijn woonplaats Leiden naar Rotterdam vaak overstelpt wordt door files en ongelukken. Je moet je tijd immers efficiënt kunnen benutten en daar krijg ik alle ruimte voor bij Connexys.

Wat te doen? Voor vandaag staat er een belblok en twee new business demo’s op het programma.

08.00 – 09.15 uur: Afspraken maken
Tussen 08.00 uur en 09.15 uur ga ik in mijn ‘werkkamer’ een aantal belletjes doen. Als Sales Consultant moet je vaak zelf afspraken maken om new business te kunnen genereren. Koud bellen is niet altijd even leuk, maar de agenda moet gevuld blijven! Uit mijn ervaring blijkt dat ongebruikelijke beltijden uiterst nuttig zijn voor een goed resultaat. Je krijgt de beslissers dan makkelijker aan de lijn. Resultaat vandaag: twee afspraken. Not bad!

Tegelijkertijd hou ik alles bij in ons CRM systeem. Dankzij duidelijke registratie zijn collega’s ook meteen op de hoogte en is veel meetbaar. … Lees meer

Recruitment wordt steeds meer marketing

whitepaper blogheader

Vakgenoten, trendwatchers en arbeidsmarktkenners zijn het erover eens: het vakgebied recruitment raakt steeds meer verweven met het vakgebied marketing. Zaak voor recruiters en iedereen die voor recruitment verantwoordelijk is om zich in dit vakgebied te verdiepen.

Contentmarketing is momenteel een hot topic in marketingland. daarom heeft Connexys hierover een whitepaper laten opstellen. Je leest alles over wat contentmarketing is en hoe het kan bijdragen aan het succes van recruitment. Hoe pak je het aan en wat zijn aansprekende praktijkvoorbeelden als het gaat om werving, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding? In deze whitepaper vind je de antwoorden! … Lees meer