Blijf op de hoogte

Vitalis WoonZorg Groep kiest voor Connexys Mobiliteit

header blog Tim

Vitalis WoonZorg Groep gaat een meerjarig contract aan voor het gebruik van de Connexys Mobiliteitsoplossing. De zorgorganisatie heeft te maken met gedwongen arbeidsmobiliteit in de vorm van boventalligheid. Met de Connexys Mobiliteitsoplossing wordt dit proces optimaal ondersteund.

Charlotte Beerens, P&O-adviseur van Vitalis WoonZorg Groep is nauw betrokken geweest bij de keuze voor Connexys. Zij zegt hierover het volgende:
“Connexys biedt ons een gedegen oplossing, waarmee we ons mobiliteitsproces kunnen registreren en bovenal inzichtelijk kunnen maken door middel van rapportages. Op deze manier kunnen we onze voortgang blijven bewaken.”

Bij boventalligheidstrajecten is dossiervorming van essentieel belang. De Connexys mobiliteitsoplossing voorziet hierin doordat automatisch voor elke medewerker een dossier wordt aangemaakt. Hierin is het mogelijk om onder andere de skills van de kandidaat bij te houden. Verder is inzichtelijk welke taken per kandidaat ondernomen moet worden en kunnen uitgebreide rapportages worden gegenereerd. … Lees meer

Out with the old, in with the new: een mobile first werken-bij website voor Tempo-Team!

Banner-stage

De oude website ‘weggooien’ en opnieuw beginnen. Geen makkelijke klus maar het was een goede keuze voor Tempo-Team. Afgelopen zomer besloot Tempo-Team het roer wat betreft de werken-bij website om te gooien. Voorop lopen in de markt, goed kunnen doormeten en direct een nieuwe arbeidsmarktcommunicatie strategie lanceren waren de uitgangspunten. Om dit te realiseren werd gekozen voor een mobile first werken-bij website van Connexys. Op woensdag 14 januari is de website live gegaan en we zijn enorm trots op het resultaat!

Mobile firstSmartphone Tempo-Team
Het idee van mobile first is dat je de opbouw van de website, de content en de volgorde hiervan eerst optimaliseert voor een smartphone. Vervolgens vul je deze aan voor tablet en desktop. Dit betekent uiteraard ook dat de sollicatieprocedure op een smartphone optimaal moet verlopen. Bij Tempo-Team is de gehele website geoptimaliseerd voor ieder device, inclusief de sollicitatieformulieren. Ontzettend belangrijk want steeds meer mensen solliciteren via hun smartphone of tablet!

De achterkant van de website is zo ingericht dat je de content kunt scheiden; wat wil ik tonen op een smartphone, wat een op tablet en wat ziet men op de desktop.

Lees meer

De winnaar van de Connexys Sinterklaasactie 2014 is bekend!

Sint header

Veel bedrijven organiseren rond de kerst iets voor klanten en relaties. De afgelopen jaren heeft Connexys dit ook gedaan. In 2014 vonden we het tijd voor verandering! Rond 5 december ontvingen onze klanten en relaties een oranje pakket op hun bureau. De inhoud? Een heerlijke CO-chocoladeletter en een gedicht.
Het gedicht kregen we helaas niet af. Daarom deden we, in het kader van CO-creatie, een oproep aan de ontvanger om de laatste twee zinnen af te maken. Daartegenover stond een mooie beloning: een reis t.w.v. €500 naar Madrid!

We ontvingen prachtige gedichten en het was moelijk om te kiezen. Onze directie heeft gezamenlijk een top 5 aangewezen en iedere medewerker van Connexys heeft vervolgens op zijn of haar favoriet gestemd. … Lees meer

Heerema Marine Contractors kiest voor de Resource Manager

Header Heerema

Heerema Marine Contractors gaat een meerjarig partnership aan met Connexys voor het gebruik van de Resource Manager. Het partnership focust zich op het integraal aansturen van internationale recruitment, arbeidsmobiliteit van intern talent en de inhuur van extern personeel. De recruitmentprocessen bij Heerema zijn gestandaardiseerd maar kennen tegelijkertijd uitzonderingen met betrekking tot vloot & officepersoneel. Daarom zijn naast een goede workflow ondersteuning intuïtiviteit en flexibiliteit van belang, alsmede het doormeten van de volledige recruitmentfunnel. … Lees meer