MAP_FC__NL_DEF

Connexys is Nederlands marktleider in het bieden van oplossingen om talent te vinden, selecteren en binden. Sinds 2001 innoveren wij oplossingen waarmee organisaties in staat zijn slimmer te werven, te matchen maar ook om kandidaten te delen met bedrijven waarmee wordt samengewerkt. Onze oplossingen worden internationaal toegepast en zijn meertalig beschikbaar. De laatste jaren is Connexys een full-service bureau geworden. Iedere resource- of recruitmentuitdaging kunnen we ondersteunen. Onze werken-bij websites zijn state-of-the-art en voldoen aan de laatste standaarden. Bedrijven helpen wij met werven maar ook met het zo goed mogelijk laten uitstromen van medewerkers.

Missie

Het is onze missie om de ambities van onze relaties te verbinden. Inkoop, recruitment en HR laten wij efficiënt met elkaar samenwerken. Bij veel organisaties hebben wij resource centers opgezet en werken inkopers en recruiters samen aan het invullen van vacatures en projecten via één oplossing. We werken aan het transparant maken van de arbeidsmarkt waardoor vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar komen. Of het nu gaat om het invullen van een vacature, klus of project.

Relaties

Graag werken en ontwikkelen wij samen met partners die op hun gebied specialist zijn. Hierdoor zijn wij in staat de klant een nog betere en meer complete oplossing te leveren. Daarnaast ontwikkelen wij met onze relaties. Door klant- en gebruikerssessies te organiseren helpen wij elkaar om tot de beste oplossing te komen. Connexys staat voor CO. Samen met onze klanten de best mogelijke toepassingen ontwikkelen en implementeren. Wij zien dan ook dat bedrijven zich voor langere termijn aan ons verbinden en dat wij met onze klanten mee bewegen.

Dat ons vak in beweging is, is overduidelijk. Wij krijgen energie van het oplossen van resource vraagstukken, hoe complex deze ook zijn.

Onze mensen

Bij Connexys werken we met een team van professionals aan het continu ontwikkelen en verbeteren van onze producten en dienstverlening.

De directie van Connexys bestaat uit Gijs van Heijst (CEO), Jan van Goch (Director Marketing & Sales) en Guus Meijer (Director Operations).

De RvC van Connexys

Aan Connexys is een Raad van Commissarissen verbonden die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. De RvC bestaat uit de volgende personen:

  • Rob Zwartendijk
  • Willem Hellendoorn
  • Pieter van Bodegraven