5 redenen waarom je CO For It niet wilt missen!

Recruitment event CO For It

Op 7 november ben je van harte welkom op CO For It, ons jaarlijkse evenement waar recruitment, HR en technologie samenkomen. Een event waarin wij klanten, relaties en partners in het zonnetje zetten. Een fantastische dag met een veelzijdig programma. Met inspirerende keynotes, verhelderende productsessies, klantcases, workshops en demo tracks. Ontdek interessante trends in onze organisatie en het vakgebied en verken de nieuwste recruitment technologieën in onze Expo-area. Deelname is kosteloos. In dit blog vijf redenen waarom je deze dag niet wilt missen!

#1 Visie en trends

Wat is er gaande in onze branche? Wat zijn recente ontwikkelingen en welke trends zien we? Een aantal inspirerende keynote speakers delen hun visie met je. Trendwatcher Tony Bosma vertelt waarom we als recruitment professionals onze mental software moeten resetten. Martin Jäger, COO van Trenkwalder vertelt hoe deze wereldwijd opererende arbeidsbemiddelaar zichzelf aantrekkelijk maakt voor toptalent. Marc Staut van De Persgroep Publishing, Operations Manager van vacature.com, een van de belangrijkste jobboards in België, verdedigt de prikkelende stelling: Het jobboard is dood. Alweer?!  Verder vertelt Matt Fischer, CTO van Bullhorn over de recente overname van Connexys, de roadmap en ontwikkeling in de markt.

#2 Onthullende klantcases

Naast de keynote sessies kunnen deelnemers kiezen uit een groot aantal break out sessies. Klanten delen hun best practice met je. Zo vertelt BAM over hun recruitment marketing aanpak met het adagio: We know our candidates before we need them. ManpowerGroup neemt je mee in hun journey in de zoektocht naar implementatie van een nieuw recruitmentsysteem. GVB vertelt hoe zij met Resource Management een integrale aanpak kiezen voor recruitment en inhuur.

#3 Verhelderende productsessies

Werk je met de Resource Manager op Salesforce? Dan staat je met Salesforce Lightning een geweldige ontwikkeling te wachten. Een geheel nieuwe look & feel, met een intuïtieve User Interface en een focus op efficiëntie. Krijg alvast een sneak preview. Gebruikers van Connexys op Fast Forward kunnen deelnemen aan een verhelderende demo met de nieuwste ontwikkelingen en interessante features. Verder laten onze partners in de demo corner de highlights van hun producten zien. Bekijk het programma hier.

CO For It 16

CO For It 2016

#4 Inspirerende sessies en workshops

Carmen Bryant, Director of Employer Insights van Indeed leidt de sessie: The Science of Talent Attraction; een data gedreven aanpak van recruitment. Verder ontdek je alles over onderwerpen als recruitment data, contentmarketing, talent acquisition marketing, online recruitment en GDPR. Ook staan er praktische workshops op het programma met onderwerpen als: hoe optimaliseer je het recruitment proces, hoe zet je talentpools in voor duurzaam contact met talent en nog veel meer. Welke workshops wil jij niet missen?

# 5 Volop netwerken

Net als elk jaar is CO For It een dag vol inspiratie, interessante verhalen, leuke weetjes en gave innovaties. Maar natuurlijk is het ook een dag van netwerken en sparren met vakgenoten. Onder het genot van een hapje en een drankje heb je volop tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en gezellig bij te praten met oude bekenden. We verwachten ongeveer 250 deelnemers, klanten en relaties, werkzaam bij grote en kleine organisaties, bij corporates en bureaus, zoals Adecco, Manpower, Randstad, MN, NS, FrieslandCampina. Kom jij ook? Meld je kosteloos aan.

Gratis aanmelden!

Sfeer proeven?

Bekijk de video van vorig jaar: CO For It 16.

Co For It 2017 - Partners

Geen commentaar mogelijk.