Maak kennis met Bart Alberink, senior Account Manager

Bart Alderink Connexys

Sinds 1 september 2016 versterkt Bart Alberink als senior Account Manager de gelederen van Connexys. Wij kenden Bart al als businessunit manager van onze klant TMC, een dienstverlener die hooggekwalificeerde technici bemiddelt voor de high tech industrie. Wie is Bart en waarom koos hij voor Connexys? Tijd voor een nadere kennismaking.

Vertel eens over je loopbaan?
“Mijn gehele carrière heeft tot nu toe in het teken gestaan van commercie. De laatste 10 jaar was ik actief binnen de arbeidsbemiddeling bij TMC. Daar ben ik gestart als accountmanager en doorgegroeid. De afgelopen 5 jaar was ik als directeur verantwoordelijk voor één van de BV’s binnen de TMC Group. In die periode heb ik o.a. een nieuwe unit opgericht die zich bezighield met high tech systemen.”

En toen groeide je liefde voor software?
“Klopt. Ik had daar veel met software te maken en alhoewel ik geen techneut ben, vind ik het enorm interessant om te zien wat je met software kunt bereiken. Daar wilde ik meer mee doen. Bij Connexys komt wat dat betreft alles samen. Als accountmanager ben ik nu internationaal verantwoordelijk voor de staffing & recruitment accounts van Connexys. Mijn kennis van de arbeidsbemiddeling en de processen die daar spelen kan ik combineren met het werken met een fantastische software applicatie.”

Waarom koos je voor Connexys?
“Als ik Connexys in 3 woorden omschrijf is dat: bewogen, ondernemend en loyaal. Wat mij aantrekt in Connexys is de combinatie van een prettige cultuur en gaaf product. Connexys is in staat om de juiste emotie te creëren rondom het product dat we verkopen. Het is een bedrijf waar voor mij de juiste normen en waarden worden nagestreefd. Daarnaast groeit Connexys enorm hard waardoor er legio interessante kansen ontstaan waarvan ik graag onderdeel wil uitmaken.”

Al leuke dingen gedaan?
“Zeker! Ik heb al veel interessante gesprekken gevoerd en boeiende contacten gelegd. Bij Connexys krijg je veel vrijheid om je eigen functie in te vullen. Zo heb ik in december een Roadmapsessie georganiseerd met een aantal Nederlandse en internationale klanten. In deze sessie hebben we ervaringen uitgewisseld en kregen wij belangrijke feedback op onze producten en op de roadmap van onze recruitmentoplossing de Resource Manager. Het was een bijzonder prettige en vruchtbare ontmoeting die ons waardevolle inzichten heeft opgeleverd.”

Waar kijk je het meest naar uit?
“De markt van staffing & recruitment is voor Connexys relatief nieuw. Desalniettemin zijn we in staat om binnen recordtempo de meest vooraanstaande bedrijven binnen dit vakgebied als klant te verwelkomen. Ik kijk er erg naar uit om mijn bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van Connexys binnen de staffing & recruitment markt in Europa.”

Geen commentaar mogelijk.