Enexis wint ook in 2013 de Digitaal-Werven award

Net als in 2012 is Enexis door de jury van Digitaal-Werven uitgeroepen tot de organisatie met de beste sollicitatie-ervaring. Samen met Enexis heeft Connexys de site naar een hoger plan kunnen brengen. Dit jaar hebben we werken-bij site geheel responsive gemaakt. Hierbij feliciteren wij Enexis met deze prijs!

In totaal werden negen organisaties genomineerd voor de award: Deloitte, Enexis, KPN, PostNL, Tele2, VODW, VUmc, Yacht en Ziggo. Op 9 oktober werd de prijs uitgereikt aan Enexis. Volgens de jury had de werken-bij website van Enexis de beste totaalervaring:

“Ze winnen omdat het totaal klopt. Omdat er geen gekke dingen in de site zitten. Omdat er is nagedacht over (bijna) alle details. Omdat het heel duidelijk een specifieke doelgroep heeft, maar in tegenstelling tot veel andere websites de rest van de doelgroepen vervolgens niet slecht behandeld. Er is wel een extra focus op de monteurs, maar als recruiter of marketeer voel je je geen tweederangs werknemer op de site.

Ook vond de jury het prettig dat de site, ondanks dat het vorig jaar al de beste was, toch niet stil is blijven staan. Kleine nieuwe toevoegingen, die ook echt iets toevoegde, zijn er dit jaar bij gekomen.

Waar de jury bijvoorbeeld bijzonder over te spreken was, zijn de icoontjes (kenmerken) naast de vacatures. Kan je thuiswerken, zit je veel op kantoor, is de functie geschikt voor mensen met fysieke beperkingen, geef je leiding aan mensen, etc. Erg slim gedaan en waardevol voor de kandidaat.”

Vanuit Connexys zijn Michael Borst en Simon Klapwijk betrokken bij de werken-bij website van Enexis. Is jouw organisatie ook op zoek naar een goede en responsive werken-bij website? Lees hier meer over onze oplossing.

Lees hier de blog van Digitaal-Werven.

Geen commentaar mogelijk.