Nieuwe medewerker Service Delivery

Ik wil me graag aan jullie voorstellen als nieuwe medewerker van Connexys. Mijn naam is Carin Everaars, 29 jaar en ik ben sinds 1 februari 2013 werkzaam als Medewerker Service Delivery bij Connexys.

In mijn vorige functie heb ik 2 jaar gewerkt met de Connexys applicatie. Ik was werkzaam bij Medisch Centrum Haaglanden (MCH) als senior medewerker Arbeidsmarktcommunicatie op de afdeling HRM. Naast dat ik verantwoordelijk was voor de werving van nieuwe medewerkers, adviseerde en ondersteunde ik het management bij diverse (arbeidsmarkt-) communicatie projecten zoals employer branding, doelgroepgerichte wervingscampagnes en evenementen.

Bij MCH heb ik een grote rol gespeeld bij het implementeren van Connexys. Het ziekenhuis werkt samen in een coöperatie met twee andere ziekenhuizen in de regio (Bronovo in Den Haag en ‘t Groene Hart Ziekenhuis in Gouda) en wilde destijds ook gaan samenwerken op het gebied van werving en selectie. Daarom is er gekozen om samen te werken in één database binnen Connexys. Er konden hierdoor niet alleen eenvoudig vacatures worden gedeeld, maar ook het uitwisselen van interessante kandidaten en het gezamenlijk beheren van talentpools werd hierdoor mogelijk gemaakt. Na de implementatie van de applicatie in de drie ziekenhuizen, werd ik beheerder binnen MCH en superuser voor de drie ziekenhuizen.

Ik heb altijd al affiniteit gehad met ICT en het werken binnen de applicatie Connexys vond ik vanaf het begin af aan al erg leuk en uitdagend. Het was voor mij daarom geen moeilijke keuze toen de mogelijkheid kwam om te komen werken bij Connexys. Als Medewerker Service Delivery ga ik mij richten op de standaard applicatie. Ik analyseer incidenten en zorg voor het spoedig oplossen hiervan. Daarnaast test ik aanpassingen en nieuwe functionaliteiten binnen de standaardapplicatie en ga ik mij bezig houden met trainingen en diverse projecten op het gebied van kwaliteitsverbetering en gebruiksvriendelijkheid.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films te kijken, probeer ik graag iets nieuws te koken uit een receptenboek en werk ik graag in de tuin.

We spreken elkaar vast snel bij Connexys!

Geen commentaar mogelijk.