Recruitment software reviews

Connexys reviews

‘Recruitment software reviews’, dat is een mooi keyword waar wij bij Connexys graag op gevonden willen worden. Net als andere relevante ‘recruitment’ keywords kunnen wij daarmee inbound traffic genereren. Die bezoekers hopen wij uiteindelijk te interesseren om andere content van Connexys te bekijken of downloaden, waarmee wij hen kunnen nurturen. Deze vorm van leadgeneratie werkt voor ons zeer goed en is op dezelfde wijze toe te passen op recruitment. Dat noemen wij recruitment marketing automation. Daarover heb ik op 6 april, samen met mijn collega Tim van Hattem, een presentatie gegeven op Emerce eRecruitment.

Maar behalve de SEO factor, wil ik graag iets anders belichten met betrekking tot reviews. Reviews maken ons namelijk erg blij, zeker als ze heel positief zijn en ook nog eens spontaan worden gegeven. En juist zo’n review is recent geschreven door onze klant KOOT Professionals. Hun recruitment marketeer, Remco van der Pluijm, plaatste een mooie review over onze recruitment software op vergelijkingssite Capterra. Als blijk van waardering verrasten wij hem met een bezoek en een persoonlijk cadeautje.

Wil je zien hoe dat ging? Bekijk dan deze video:

Wij zouden het fantastisch vinden als jij ook een review geeft over ons of onze recruitment software. Dat kan op de AppExchange van Salesforce of op Capterra.com. Wie weet verrassen we jou dan binnenkort ook met een bezoekje en een cadeautje!

 

Eén reactie op “Recruitment software reviews

  • Remco van der Pluijm schreef:

    Hallo Serge en Mark,

    De tennisaccessoires zijn al heel goed van pas gekomen met training en tenniscompetitie. Net als jullie recruitment tool 😉 Nogmaals enorm bedankt.

    Groet,
    Remco van der Pluijm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *