Roadmap sessie met recruitmentbureaus

Ronde Tafel sessie - Manpower Randstad TMC Connexys

Op woensdag 7 december jl. vond een Roadmap sessie plaats in Hotel New York in Rotterdam. Tien toonaangevende HR-dienstverleners, allen klant van Connexys, wisselden met onze directie van gedachten over de toekomst van recruitment. Onder hen bevonden zich CEO’s, CIO’s en Recruitment Directors van ManpowerGroup, Able Management Services GmbH, TMC, Voort, Ebbinge, Vivaldis Interim, Trenkwalder International AG en Randstad.

Het primaire doel van deze bijeenkomst was de doorontwikkeling van de Resource Manager, het recruitmentsysteem van Connexys. Door middel van deze meeting wil Connexys haar klanten invloed laten uitoefenen op de roadmap van de Resource Manager. Door verschillende recruitmentbureaus bij elkaar te brengen en ervaringen uit te wisselen op het gebied van CRM, big data, recruitment intelligence, slimme algoritmes en marketing automation is een interessante wensenlijst tot stand gekomen. De belangrijkste wensen die naar voren zijn gekomen, zullen uiteindelijk worden doorvertaald naar de roadmap van de Resource Manager van Connexys.

Het was een interactieve en waardevolle middag. Bekijk hieronder het fotoverslag. 

Een inspirerende middag op een bijzondere locatie

« 1 van 10 »

Meer weten over onze visie op recruitment en benieuwd wat Connexys voor jouw business kan betekenen? Wij verkennen graag met jou de mogelijkheden. Neem contact op met een van onze recruitment experts voor een kennismakingsgesprek of een demo op maat.

Geen commentaar mogelijk.