Ebbinge testimonial

Het draait bij Ebbinge om mensen

background image

Sacco van de Velde en Saskia Braam zijn beide partner bij Ebbinge. Advies, Search & Interim is de kern van hun werk. Ebbinge bestaat al ruim 30 jaar en heeft een flinke expertise opgebouwd. De focus van Ebbinge ligt met name op de executive search: directieposities in ondernemend Nederland en België.

Het werk bij Ebbinge gaat om mensen; mensen beter maken, mensen laten ontwikkelen, mensen laten groeien en hen helpen in hun leiderschap. ICT is tegenwoordig steeds belangrijker in het werk. Ebbinge heeft om die reden gekeken naar een systeem dat helpt om beter en sneller inzicht te krijgen maar ook een betere dienstverlening met relaties tot stand kan brengen. Ebbinge beschikt over veel data en willen daar altijd bij kunnen. Het systeem moest dus niet alleen goed werken op een laptop, maar ook op een tablet of smartphone. Uiteindelijk heeft Ebbinge de keuze gemaakt voor de Resource Manager van Connexys.

De Resource Manager van Connexys was het systeem waar ze het meest geloof in hadden. Positief was dat het systeem modulair is opgebouwd en in de loop van de tijd applicaties toegevoegd kunnen worden. Een sterk platform, gebaseerd op Salesforce, waarbij ze ook in kunnen haken op mobiliteit. Naast gebruiksvriendelijkheid was het belangrijk om makkelijk mee te kunnen bewegen met de ontwikkelingen in de markt. Ze hebben daarom bewust gekeken naar een systeem dat nu helpt maar tevens de komende jaren blijft helpen.

Bekijk de video van Ebbinge voor de gehele testimonial.