Webinar: Whatfix & Connexys Resource Manager

Met Whatfix ontdekken je medewerkers in online realtime trainingen hoe zij Connexys optimaal kunnen inzetten in de eigen werkomgeving. De trainingen zijn gepersonaliseerd, interactief en aantrekkelijk vormgegeven. Dit versnelt het leerproces bevordert de betrokkenheid van nieuwe en huidige medewerkers. Whatfix optimaliseert onboarding en training en vermindert de behoefte aan support.

De kracht van Whatfix

In dit gratis webinar laten we je verschillende manieren zien waarop de Whatfix oplossing binnen de Connexys Resource Manager kan worden gebruikt. Je maakt kennis met voorbeelden van content, het design en de rapportages.

Whatfix is een handige en laagdrempelige oplossing die interessant is voor wie op zoek is naar een verbetering van het onboarding proces, ‘on the job’ training en de dagelijkse support van de gebruikers van de Connexys Resource Manager. Whatfix is zowel interessant voor corporate recruitment als voor de arbeidsbemiddeling. Dit webinar is gericht op key-users/beheerders van de Connexys Resource Manager. Je kunt het webinar hieronder direct bekijken.

Bekijk de video van het webinar