Whitepaper: Resource Management

Een integrale benadering van alle beschikbare vormen van arbeid

resource-management

De afgelopen tijd heeft zich een belangrijke trend afgetekend: de transitie naar total human resources ofwel Resource Management. Steeds meer organisaties zien de voordelen van een strategische en integrale benadering van alle beschikbare vormen van arbeid. Focus ligt hierbij op de optimale bemensing binnen de organisatie, waarbij de activiteiten en expertise van recruitment, inhuur en arbeidsmobiliteit optimaal worden gebundeld. 

In deze whitepaper beschrijven we de opkomst van Resource Management, de voordelen van een integrale aanpak, de uitdagingen voor HR en recruitment en de impact op de organisatie. Twee grote werkgevers delen hun best practice. Zie jij mogelijkheden voor Human Resources Management bij jouw organisatie en ben jij benieuwd welke rol jij hierin kan spelen? 

Gratis webinar Resource Management 24 januari 10.00 – 10.45 uur

Op 24 januari organiseren wij een gratis webinar rondom het thema Resource Management. In dit webinar gaan we in op de voordelen van Resource Management. We bespreken enkele succesvolle voorbeelden uit de praktijk en laten zien hoe onze applicatie deze integrale aanpak kan ondersteunen. Lees hier meer en meld je vrijblijvend aan.

Eerst de whitepaper lezen? Download hem gratis en vrijblijvend hieronder.