Enexis

Enexis is een netbeheerder die ruim 2,7 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland voorziet van elektriciteit en gas. Enexis heeft ruim 4.300 werknemers in dienst. Enexis is in juli 2009 afgesplitst van Essent en is sindsdien verantwoordelijk voor de elektriciteits- en gasnetten.

Enexis maakt gebruik van de Recruitment Software van Connexys. Ook de werken-bij website van Enexis is door Connexys ontwikkeld. En met succes: de recruitmentsite van Enexis was in 2012 en 2013 winnaar van de Digitaal Werven Award voor de ‘Beste digitale sollicitatie-ervaring’. Lees hier hoe Enexis continu werkt aan een optimale kandidaatervaring.

“De koppeling tussen de site en het recruitmentsysteem van Connexys werkt erg goed waardoor wij vanuit één pakket zowel onze managers als onze kandidaten goed kunnen bedienen. Bovendien heeft Connexys bij het bouwen van de site goed geluisterd naar onze wensen voor een responsive webdesign. Wij zien namelijk dat bijna 50% van onze bezoekers een mobile device gebruikt dus voor ons was het van belang om hier met de site goed op in te spelen. Connexys heeft ons hier goed bij geholpen. Of je onze site via een smartphone, tablet of desktop bezoekt, de content blijft er goed uit zien.’” – Janny van Logten, Corporate Recruiter bij Enexis

Enexis werken bij screenshotswerkenbijenexis.nl