TMC

Dienstverlener TMC verenigt professionals met een passie voor technologie en een fascinatie voor technologische doorbraken. Daarbij werkt de organisatie met een uniek concept: employeneurship. Een manier van werken waarbij de professional met een hoge mate van ondernemerschap actief is in zijn werk. Hun employeneurs zijn bijzonder hoog opgeleide en ervaren technische professionals die de drijvende kracht zijn achter research, development en engineering projecten van TMC’s klanten.

TMC maakt gebruik van de recruitmentoplossing de Resource Manager van Connexys. De dienstverlener van hooggekwalificeerde technici zocht een partner die hen ondersteunt in de internationale zoektocht naar bijzonder schaarse technische professionals. De Resource Manager helpt TMC op een efficiënte en effectieve manier in contact te komen en te blijven met schaarse en lastig te bereiken technici en ondersteunt in belangrijke mate de candidate journey. In ons blog kan je meer lezen over TMC en de samenwerking met Connexys.

De hoogwaardige softwaretechnologie van Connexys en de drive van hun mensen om samen te werken, sluiten voor 100% aan bij datgene waarin wij geloven: TMC people//drive//technology – Ronald van Gerwen, CEO TMC

Roland van Gerwen over de samenwerking met Connexys tijdens het Connexys CO For It event in oktober 2016:

Bekijk de website van TMC