Disclaimer

Algemene voorwaarden

Download hier onze algemene voorwaarden.
Download hier onze algemene voorwaarden voor TRS (Let op! 3-talig).

Gebruiksvoorwaarden

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van Connexys B.V. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.

Verantwoordelijkheid

Deze website bevat informatie afkomstig van Connexys B.V. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is Connexys B.V. aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt Connexys B.V. te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.

Link naar website derde(n)

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan door Connexys B.V. worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. Connexys B.V. heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

Copyright

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van Connexys B.V. en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van Connexys B.V. Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen via het telefoonnummer (010) 413 39 06.

Email disclaimer

Het emailbericht is slechts bestemd voor de persoon of entiteit aan wie het is gericht en kan informatie bevatten die persoonlijk of vertrouwelijk is en niet openbaar mag worden gemaakt krachtens wet of overeenkomst  Indien de ontvanger van dit bericht niet de bedoelde persoon of entiteit is, wordt hierbij vermeld dat verdere verspreiding, openbaarmaking of vermenigvuldiging van dit bericht strikt verboden is.  Indien u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u ons onmiddellijk telefonisch op de hoogte te stellen en het originele bericht aan ons terug te sturen dan wel te vernietigen.