Salesforce voor HR en Recruitment, Amsterdam

Wist je dat Salesforce in samenwerking met Connexys en HR2day een volledig geïntegreerde oplossing biedt om het gehele HR- en recruitmentproces te beheren? Ontworpen om jouw organisatie te helpen groeien en succes te realiseren. Beheer vanuit één oplossing alle interacties met je interne medewerkers, kandidaten en leveranciers.

Op 14 april a.s. organiseert Connexys in samenwerking met HR2day een bijeenkomst om je kennis te laten maken met de mogelijkheden van Salesforce voor HR en recruitment. Graag nodigen wij jou uit hieraan deel te nemen. Als kers op de taart bieden we je aansluitend de gelegenheid om gratis de Salesforce World Tour bij te wonen.

Aanmelden (sessie = vol! )
Wegens veel belangstelling voor dit event is het niet meer mogelijk om je aan te melden. Wil je er toch graag bij zijn? Stuur dan een e-mail naar info@connexys.com. Wij zullen dan kijken of er een plek is vrijgekomen.

Doelgroep
De bijeenkomst is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij HR- en recruitmentprocessen.

Programma
We starten om 12:30 uur met een lunch. Vervolgens gaan we in op:

  • Visie van Salesforce, HR2day en Connexys
  • Wat is de toegevoegde waarde van Salesforce voor HR & Recruitment?
  • Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen binnen Salesforce voor HR & Recruitment?
  • Best Practice: Bianca Perfors over de journey van Interface en Exact naar Salesforce (Resource Manager van Connexys)

De sessie eindigt om 14:30 uur.

Locatie
Novotel Amsterdam City (op loopafstand van RAI Amsterdam). Let op: betaald parkeren.

Aanmelden
Als je je vandaag nog inschrijft met onderstaand aanmeldformulier ben je verzekerd van een plaats. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wil je naast onze bijeenkomst ook de Salesforce World Tour bezoeken, geef dit dan op het formulier aan. Wij sturen je dan een gratis toegangsbewijs toe voor de Salesforce World Tour in RAI Amsterdam.

Salesforce World Tour
Eveneens op 14 april vindt om de hoek van 9.00 – 18.00 uur in RAI Amsterdam de Salesforce World Tour plaats. Dit is het grootste business innovatie evenement van Nederland met jaarlijks 4.000 bezoekers. Graag bieden wij jou als deelnemer van de bijeenkomst ook hiervoor gratis toegang. Tijdens de Salesforce World Tour maak je kennis met de wereld van Salesforce. Laat je inspireren door toonaangevende sprekers op het gebied van management, ICT en innovatie. In de break-out sessies kun je leren van best practices van experts op verschillende vakgebieden.

Impressie van Salesforce Dreamforce
In San Francisco vond afgelopen najaar Salesforce Dreamforce plaats; een voorproefje van de Salesforce World Tour. Bekijk hier een impressie.

Meer over Salesforce
Salesforce.com is ‘s werelds meest gebruikte CRM-systeem. Forbes heeft Salesforce meerdere jaren op een rij uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf ter wereld. Een van de meest stabiele en best beveiligde cloudplatforms in de wereld, waarvan ruim 150.000 bedrijven dagelijks gebruikmaken, waaronder PostNL, Philips en L’Oréal. Zowel de Resource Manager van Connexys als HR2day is gebaseerd op het Salesforce.com platform. Het platform bevat ruim 2800 beproefde apps, die je naast Connexys en HR2day kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan apps voor CRM, marketing, e-mail, talent management en administratie.

 

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door:
Connexys Hr2day logo samen

Salesforce World Tour