FAQ

Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van de meest gestelde vragen over onze recruitment oplossingen. Heb je na het lezen van deze FAQ’s nog steeds vragen over onze software? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

 

Acquisitie

Beveiliging

Is de database van een beveiliging voorzien?

De veiligheid (security) bij de services die verleend worden is voor Connexys en haar klanten van groot belang. Omdat de data van de klant buiten de muren van Connexys is opgeslagen moeten de authenticatie en autorisatie mechanismen correct gedefinieerd worden. Deze mechanismen moeten gedefinieerd worden op twee niveaus: fysieke toegang tot de servers en gebruikers toegang tot de applicatie(s).

Hoe is de toegang tot de software applicatie beveiligd?

Iedere gebruiker logt in met zijn eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Verschillende gebruikers kunnen verschillende rechten hebben middels de rollen-rechten-structuur die de applicatie kent. Connexys kan de klant adviseren hoe dit geconfigureerd kan worden.

Diensten / support en ondersteuning

Welke diensten worden aangeboden met betrekking tot applicatiebeheer?

Connexys streeft naar een zo hoog mogelijke zelfredzaamheid van haar klanten voor wat betreft het beheer van de applicatie. Dit is de reden van de uitgebreide on-site training voor de super-user tijdens de implementatie en live gang. Uiteraard kan men altijd alsnog een beroep doen op de expertise van Connexys door contact op te nemen met de servicedesk.

Welke support en helpdesk ondersteuning bieden jullie aan als aanspreekpunt bij vragen?

In eerste instantie zullen vaste accountmanagers altijd het vaste aanspreekpunt zijn. Bovendien staat de telefonische servicedesk tijdens kantoortijden altijd tot uw beschikking. Connexys heeft de volledige support en servicedesk in eigen beheer, met getrainde professionals die de applicatie van binnen en van buiten kennen.

In aanvulling daarop zijn de Online User Community (kennisbank, FAQ) en de online servicedesk (ticketsysteem) 24/7 bereikbaar. Connexys beschikt over diverse bewakingsmechanismen, welke ervoor zorgen dat eventuele calamiteiten ook buiten kantoortijden onmiddellijk gesignaleerd en opgelost worden.

Document beheer

Is er een uitgebreide snelle zoekfunctie beschikbaar?

De gebruiksvriendelijke Connexys userinterface zorgt ervoor dat informatie, waaronder documenten, snel gevonden kunnen worden. Deze zoekfunctionaliteit is mede gebaseerd op zoeken in inhoud van documenten waaronder Word en PDF. Zoekopdrachten kunnen worden verfijnd door middel van filters die samen met de klant kunnen worden gedefinieerd.

Is het mogelijk om autorisatiemogelijkheden toe te passen op het document beheer?

Connexys Resource Manager biedt ruime autorisatie mogelijkheden rondom een rollen-rechten-structuur, gebaseerd op Salesforce standaarden. Gebruikers met verschillende functies en verschillende informatiebehoefte kunnen verschillende rollen toegekend krijgen. Middels de standaard rollen en rechtenstructuur is het mogelijk om voor bepaalde userprofielen data af te schermen. Ook bieden we mogelijkheden voor data-encryptie, afhankelijk van de wensen.

Is het mogelijk om autorisatie mogelijkheden toe te passen op het document beheer?

Connexys Resource Manager biedt ruime autorisatie mogelijkheden rondom een rollen-rechten-structuur, gebaseerd op Salesforce standaarden. Gebruikers met verschillende functies en verschillende informatiebehoefte kunnen verschillende rollen toegekend krijgen. Middels de standaard rollen en rechtenstructuur is het mogelijk om voor bepaalde userprofielen data af te schermen. Ook bieden we mogelijkheden voor data-encryptie, afhankelijk van de wensen.

E-mail en agenda integratie

Beschikt de applicatie over een geïntegreerde agendafunctionaliteit?

Ja, doordat de Connexys applicatie is ontwikkeld op het Force.com platform kan voor integratie van agenda-functionaliteit gebruik gemaakt worden van diverse apps die dit mogelijk maken. Op deze manier voorziet de oplossing in een volledige integratie met Outlook, Google Agenda, of andere applicaties.

Beschikt de applicatie over een geïntegreerde e-mailfunctionaliteit?

Ja, doordat de Connexys applicatie is ontwikkeld op het Force.com platform kan voor integratie van e-mail functionaliteit gebruik gemaakt worden van diverse apps die dit mogelijk maken. Zodoende voorziet de oplossing in een volledige integratie met Outlook, Google Agenda, of andere applicaties.

Matching

Rapportage

Welke rapportage mogelijkheden zijn er?

Connexys biedt de uitgebreide, eenvoudige en krachtige rapportage- en dashboarding-
functionaliteit van Salesforce. De applicatie kent uitgebreide mogelijkheden om eenvoudig zelf rapporten te generen op alle velden in de database met zelf te bepalen relaties. Connexys kan op basis van best practices adviseren welke rapportages veel gebruikt worden en deze bij implementatie reeds inrichten.

Softwarekoppelingen

Systeem technisch

In welke talen is de software ontwikkeld?

Het Salesforce platform biedt ondersteuning voor de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, etc. De Connexys applicatie biedt voor de gebruikers de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Slowaaks. Aan de voorkant (voor sollicitanten) kan de applicatie ook in het Spaans en Italiaans worden weergegeven. Spaans- en Italiaanstalige gebruikers hebben dan de Salesforce functionaliteit ook in hun moedertaal, gecombineerd met bijvoorbeeld Engels voor de Connexys functionaliteit.