Connexys countrymap

Connexys is Nederlands marktleider in innovatieve technologische oplossingen voor het vinden, matchen, selecteren en binden van talent. De juiste persoon op de juiste plek. Of het nu gaat om het invullen van een vacature, klus of project: Connexys laat inkoop, recruitment en HR efficiënt met elkaar samenwerken. We connect ambitions.

Sinds 2001 is Connexys gespecialiseerd in het effectief en efficiënt oplossen van uitdagingen op het gebied van resource management: recruitment, inhuur en arbeidsmobiliteit. De webbased oplossingen worden internationaal toegepast door werkgevers en arbeidsbemiddelaars en zijn meertalig beschikbaar. Ook de cutting edge recruitmentsites voldoen aan de laatste standaarden.

Ruim 20.000 gebruikers bij meer dan 300 klanten maken inmiddels gebruik van de oplossingen van Connexys. Enkele bekende klanten zijn Randstad, Manpower, Stork, ErasmusMC, FrieslandCampina, UWV, Provincie Utrecht, BAM, Heinz en Tempo-Team.

Bekijk ook eens de infographic Connexys in cijfers 2015 waarin Connexys terugkijkt op de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Infographic in cijfers 2015

Missie

De missie van Connexys is het transparant maken van de arbeidsmarkt waarin vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar komen. Een markt waar inkoop, recruitment en HR optimaal met elkaar samenwerken. Met als doel de juiste persoon voor de juiste plek te kunnen aantrekken. Op het juiste moment, met de juiste contractvorm. Of het nu gaat om het invullen van een vacature, een klus of een project.

Visie

Recruitment verandert in resource management. Steeds meer organisaties kiezen voor een strategische en integrale benadering van de totale behoefte aan arbeid. Hierbij worden interne en externe werving, vrijwillige of gedwongen mobiliteit en flexibele inhuur centraal georganiseerd. Met één centraal doel: de beste kandidaat op de juiste plek tegen de juiste prijs op het juiste moment. De perfecte match staat centraal, de manier van werven en de contractvorm (vast of flex) zijn ondergeschikt.

Recruiters ontwikkelen zich tot arbeidsmarkt marketeers en managers van het recruitmentproces. Zij brengen de arbeidsmarkt in kaart, hebben diepgaande kennis van hun arbeidsmarktdoelgroepen, leggen talentpools aan en gaan een hechte en wederkerige relatie aan met veelbelovende (potentiële) kandidaten. Met een indrukwekkende ‘candidate experience’ onderscheiden zij zich van andere aanbieders van werk. In ons ideale scenario strekt de invloed van de recruiter zich uit van employer branding tot en met het proces van aanname en onboarding.

Managers worden steeds meer betrokken bij het recruitmentproces. Niet alleen leveren zij input voor het kandidaatprofiel, maar ook spelen zij een belangrijke rol in het proces van werving, selectie, introductie en evaluatie.

Oplossing

Wij bieden onze klanten een complete oplossing die device onafhankelijk is en op een platform draait waarbij men binnen een paar klikken toegang heeft tot de gehele arbeidsmarkt. Niet alleen de kandidaat, maar ook de gebruiker staat centraal; Met Connexys kan je eenvoudig de benodigde human resources managen. Hierbij maken we gebruik van een schaalbaar platform, waarbij eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige integratie met andere toepassingen uitgangspunten zijn.

Relaties

Graag werken en ontwikkelen wij samen met partners die op hun gebied specialist zijn. Hierdoor zijn wij in staat de klant een nog betere en meer complete oplossing te leveren. Daarnaast ontwikkelen wij onze producten verder door in samenwerking met onze relaties. Samen met onze klanten nemen we alle fasen in de journey van gebruiker, klant en kandidaat onder de loep. Hierdoor komen we beiden tot het beste resultaat.

Connexys staat voor CO. Samen de best mogelijke toepassingen ontwikkelen en implementeren. Samen gaan voor de lange termijn. En dat werpt zijn vruchten af. Wij zien tot ons genoegen dat veel relaties hun recruitment naar een hoger plan tillen en zich voor langere termijn aan ons verbinden.

Onze mensen

Bij Connexys werken we met een team van professionals aan het continu ontwikkelen en verbeteren van onze producten en dienstverlening.

De directie van Connexys bestaat uit Gijs van Heijst (CEO), Jan van Goch (CMO) en Guus Meijer (COO).

De RvC van Connexys

Aan Connexys is een Raad van Commissarissen verbonden die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. De RvC bestaat uit de volgende personen:

  • Bert van der Zwan
  • Rob Zwartendijk
  • Willem Hellendoorn
  • Pieter van Bodegraven