Connexys countrymap

Connexys is Nederlands marktleider in innovatieve technologische oplossingen voor het vinden, matchen, selecteren en binden van talent. Een internationaal full service bureau dat sinds 2001 is gespecialiseerd in het effectief en efficiënt oplossen van uitdagingen op het gebied van resource management: recruitment, inhuur en arbeidsmobiliteit. De oplossingen worden internationaal toegepast en zijn meertalig beschikbaar. Ook de werken-bij websites zijn state-of-the art en voldoen aan de laatste standaarden.

Ruim 20.000 gebruikers bij meer dan 300 klanten in 60 landen maken inmiddels gebruik van de oplossingen van Connexys. Enkele bekende klanten van Connexys zijn Randstad, Manpower, Stork, ErasmusMC, FrieslandCampina, UWV, Provincie Utrecht, BAM, Heinz en Tempo-Team.

Bekijk ook eens de infographic Connexys in cijfers 2015 waarin Connexys terug kijkt op de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Infographic in cijfers 2015

Missie

Het is onze missie om de ambities van onze relaties te verbinden. Inkoop, recruitment en HR laten wij efficiënt met elkaar samenwerken. Bij veel organisaties hebben wij resource centers opgezet en werken inkopers en recruiters samen aan het invullen van vacatures en projecten via één oplossing. We werken aan het transparant maken van de arbeidsmarkt waardoor vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar komen. Of het nu gaat om het invullen van een vacature, klus of project.

Visie

Recruitment verandert in resource management. De resource-afdelingen voldoen aan de vraag door interne en externe werving, jobrotatie en door leveranciers. Wij zijn van mening dat organisaties de beste kandidaat voor de beste prijs gaan huren. Het verschil tussen vaste en flexibele contracten zal daarom langzaam verdwijnen. Het type contract is dus van minder belang.
Managers veranderen in recruiters en zijn in staat om de beste kandidaten te selecteren, vergelijken en te beoordelen. Recruiters zijn meer en meer verantwoordelijk voor het zoeken naar kandidaten via online kanalen en social media. Hun belangrijkste doel is om up-to-date talentpools met kandidaten te genereren en nieuwe kandidaten aan te trekken. Recruiters gaan meer fungeren als bestuurders cq. managers van de kandidaat- en vacaturestromen en als arbeidsmarktmarketeers.

Wij bieden onze klanten een complete oplossing die device onafhankelijk is en op een platform draait waarbij men binnen een paar klikken toegang tot de gehele arbeidsmarkt heeft. De eindgebruiker staat centraal waarbij Connexys hen in staat stelt om de voor de organisatie benodigde human resources eenvoudig te managen. Of het nu voor een vast of flexibel contract is.
Om onze doelen te stellen maken we gebruik van een schaalbaar platform, waarbij eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige integratie met andere toepassingen uitgangspunten zijn. Integratie met bestaande back-end systemen is daarbij een vereiste.

Relaties

Graag werken en ontwikkelen wij samen met partners die op hun gebied specialist zijn. Hierdoor zijn wij in staat de klant een nog betere en meer complete oplossing te leveren. Daarnaast ontwikkelen wij met onze relaties. Door klant- en gebruikerssessies te organiseren helpen wij elkaar om tot de beste oplossing te komen. Connexys staat voor CO. Samen met onze klanten de best mogelijke toepassingen ontwikkelen en implementeren. Wij zien dan ook dat bedrijven zich voor langere termijn aan ons verbinden en dat wij met onze klanten mee bewegen.

Dat ons vak in beweging is, is overduidelijk. Wij krijgen energie van het oplossen van resource vraagstukken, hoe complex deze ook zijn.

Onze mensen

Bij Connexys werken we met een team van professionals aan het continu ontwikkelen en verbeteren van onze producten en dienstverlening.

De directie van Connexys bestaat uit Gijs van Heijst (CEO), Jan van Goch (Director Marketing & Sales) en Guus Meijer (Director Operations).

De RvC van Connexys

Aan Connexys is een Raad van Commissarissen verbonden die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. De RvC bestaat uit de volgende personen:

  • Rob Zwartendijk
  • Willem Hellendoorn
  • Pieter van Bodegraven