Nu overstappen = profiteren!

Maak je op dit moment gebruik van een recruitmentsysteem, maar ben je niet helemaal tevreden? Wellicht is het recuitmentsysteem van Connexys dan ook voor jouw organisatie een interessant alternatief. Stap nu over op ons state of the art recruitmentplatform en profiteer van vele voordelen!

Nu overstappen = profiteren van 2 cadeaus!

Als je nu overstapt naar Connexys, bieden wij jou:

gratis

1. gratis Werken bij website ter waarde van € 6000,-. Een compleet nieuwe recruitmentsite *) helemaal kosteloos, gewoon omdat we jou als nieuwe klant graag in de watten leggen.
2. gratis data migratie. Belangrijke data uit je huidige recruitmentsysteem kunnen wij probleemloos in ons systeem importeren. Normaliter kost dat ongeveer 16 uur, maar die krijg jij nu cadeau!

Reageer snel, want deze actie loopt van 14 oktober tot en met 30 november 2015.
demo-aanvragen

Connexys is Nederlands marktleider in oplossingen om talent te vinden, selecteren en binden. Meer dan 250 klanten in 60 landen met ruim 14.000 dagelijkse gebruikers.

Overstappen naar Connexys

Waarom zou je overstappen?

orange_tickInnovatiefonze development professionals werken continu aan nieuwe oplossingen en verbeteringen van onze huidige producten

orange_tickSalesforce platform: Connexys werkt op Salesforce, ’s werelds grootste cloudtoepassing met grenzeloze mogelijkheden voor gebruiker en klant op het gebied van sales en recruitment.

orange_tickFlexibel: Connexys denkt graag mee met haar klanten en is zeer flexibel. Alles voor een tevreden klant

orange_tickSupport: onze customer support staat te springen om de vragen van klanten zo snel mogelijk te beantwoorden en problemen op te lossen.

orange_tickRapportage: wij bieden complete, gebruiksvriendelijke en realtime rapportagemogelijkheden.

orange_tickWerkenbij sites: wij bouwen award winnende recruitmentsites **), die doen wat ze moeten doen, eenvoudig zijn in het gebruik en er ook nog eens fantastisch uitzien.

orange_tickKlanttevredenheid, een dikke 8! Klanten tevreden stellen is een ding, klanten tevreden houden een tweede. Wist je dat 95% van onze klanten ons trouw blijft? Zo werken gerenommeerde organisaties als BAM, Friesland Campina, Heinz, Sligro, Stork en Tempo-Team tot volle tevredenheid samen met Connexys.

Waarom samenwerken met Connexys?
Connexys staat voor CO: samen staan we sterker. Wij werken en ontwikkelen graag samen met partners die toonaangevend zijn op hun eigen vakgebied, zoals ADP, AFAS, Salesforce en Textkernel. Hierdoor zijn wij in staat onze klant nog betere en completere oplossingen te bieden.

Wie profiteren van innovaties?
Uiteraard hebben wij krachtige en gebruiksvriendelijke pakketten, maar ook werken wij samen met onze klanten continu aan de doorontwikkeling van onze software om zo een win-win situatie voor beide partijen te creëren. Innovatie is bij ons aan de orde van de dag; het geeft onszelf enorm veel energie en voldoening. En al onze relaties hebben er baat bij: als wij bij een klant verrijkingen of upgrades introduceren, dan profiteren automatisch al onze klanten van deze verbeteringen.

Wie gingen u voor?
De laatste tijd hebben wij veel nieuwe klanten mogen begroeten. Organisaties die met hun toenmalige recruitmentsysteem tegen allerlei beperkingen en haperingen aanliepen en op zoek gingen naar een goed en grensverleggend alternatief. Organisaties die niet tevreden waren over de service en flexibiliteit van hun toenmalige aanbieder en die na een zorgvuldige zoektocht stuk voor stuk kozen voor een recuitmentoplossing van Connexys.

Hebben we je interesse gewekt?
Bel ons dan op 010- 4133906 of mail ons. Zie je er toch best tegenop om over te schakelen op een nieuw systeem? Wij komen we je graag in een persoonlijk gesprek overtuigen.

demo-aanvragen
*) De actie betreft een standaard Werken bij website. In aanmerking komen organisaties met meer dan 1000 medewerkers die een contract afsluiten van minimaal 3 jaar
* *) Lees ook onze blog: Enexis wint Digitaal Werven Award

Powered by Salesforce