Online Talent Manager

In samenwerking met de organisatie Online Talent Manager heeft Connexys een matchingsproduct ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk een betere matching te kunnen maken op zachte criteria en de slagingskans van een medewerker of kandidaat te vergroten bij een match. Het product heet niet voor niets de Succes Indicator.

Online Talent Manager partner Connexys

Hoe werkt het?

De manager beantwoordt acht vragen bij een vacature of opdracht. Aan de hand van deze acht vragen wordt een ideaalprofiel opgesteld.

Kandidaten worden vervolgens uitgenodigd om het Octogram te maken. Zodra de test is gemaakt, geeft het systeem een matchingspercentage en ziet de manager of recruiter  hoe de profielen zich tot elkaar verhouden tussen het ideaalprofiel en het profiel van de kandidaat. De resultaten worden automatisch opgeslagen in het dossier van de kandidaat/medewerker.

Over Online Talent Manager

Online Talent Manager (OTM) weet dat mensen het gelukkigst zijn als ze het beste uit zichzelf weten te halen. Wanneer je een baan hebt die aansluit bij je kwaliteiten ga je met plezier naar je werk, is je baan elke dag een nieuwe uitdaging! Tevreden medewerkers betekenen voor de werkgever:hogere productiviteitminder verzuimminder uitstroombeter employer brandOTM vindt het daarom belangrijk om mensen en organisaties inzicht te geven in hun kwaliteiten en levert daarom tests die deze kwaliteiten of talenten inzichtelijk maken.

Website