Sage People

Sage People levert wereldwijd HR-cloudoplossingen om personeelsbestanden van middelgrote multinationals te ondersteunen. Het systeem transformeert hoe organisaties talentvolle medewerkers werven, verbinden en verder ontwikkelen. De award-winning software is snel en gemakkelijk te implementeren, verhoogt de HR productiviteit en zorgt over de hele keten voor een betere experience.
Sage People Logo

Samenwerking tussen Connexys en Sage People

Connexys is Nederlands marktleider in het leveren van innovatieve recruitmentsystemen, gebouwd op het Salesforce platform. We kijken ernaar uit om het recruitmentsysteem van Connexys te integreren met onze award winning HR-systeem. Door onze krachten te bundelen kunnen we samen een succesvolle formule neerzetten.

“Met deze partnership kunnen we onze klanten de beste totaaloplossing bieden. Het state-of-the-art recruitmentsysteem van Connexys is geïntegreerd in Sage People en biedt organisaties optimaal gebruiksgemak” – Craig Manning, Global Head of Partners and Alliances, Sage People

Over Sage People

Sage People levert HR-cloudoplossingen voor middelgrote multinationals (200-5000 medewerkers). Het systeem ondersteunt de gehele candidate en employee journey van recruitment marketing en social recruitment tot het acquisitieproces, van het managen van medewerkers tot rapportages, dashboards, analytics en talent management. De oplossing is gebouwd op het Salesforce App Cloud, ’s werelds meest gebruikte CRM-app . Dit brengt veel voordelen met zich mee en stelt organisaties in staat om op een vooruitstrevende wijze de verbinding aan te gaan met medewerkers.

Voor meer informatie, bezoek sage.com