Word partner van Connexys!

Connexys is een sterk groeiende en innovatieve organisatie. In Europa werken wij samen met partners aan deze groei. Ook jouw organisatie kan bijdragen en onderdeel uitmaken van ons netwerk. Connexys biedt aantrekkelijke programma’s en condities voor partners. Informeer naar de mogelijkheden en vraag naar onze succesverhalen.

Referral

Resell

Integratie

Referral partners

Wanneer je relaties hebt in je netwerk die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en flexibele applicatie voor recruitment, inhuur, mobiliteit of behoefte hebben aan een werken-bij website, dan heb je de optie ze aan te bevelen bij Connexys. Indien deze relatie klant wordt van Connexys ontvang je hiervoor een mooie beloning.

Contact Word zelf ook een referral

Bestemd voor:
Werving- en selectiebureaus, ZZP-ers, freelancers, mediabureaus, klanten en relaties van Connexys.

Resell Partners

Connexys heeft een programma en propositie ontwikkeld voor organisaties die de Connexys oplossingen voor recruitment, inhuur, mobiliteit en werken-bij websites willen aanbieden aan hun klanten en relaties. Hiermee bieden wij onze resell partners een extra verdienmodel en nieuwe product-markt combinaties. Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact Bekijk onze resell partners

Bestemd voor:
HR software leveranciers, HR consultancy organisaties, RPO dienstverleners, Werving- en selectiebureaus, implementatie partners, mediabureaus en jobboards.

Integratie Partners

Connexys biedt een bijzonder open platform voor recruitment, inhuur en mobiliteit. Om onze oplossing en die van onze partners te verrijken is het mogelijk met onze applicatie te integreren. Neem contact met ons op om de condities te bespreken.

Contact Bekijk onze integratie partners

Bestemd voor:
Leveranciers van add-ons voor HR, HR software dienstverleners en mediabureaus. Leveranciers van online testen, multiposters, Salesforce apps, videosollicitaties en andere tools die recruiters en HR professionals kunnen helpen slimmer te werven.