Partner overzicht

Op deze pagina vind je een overzicht van de partners waar Connexys mee samenwerkt. Ook interesse om partner te worden? Laat dan via het contactformulier je gegevens achter.
  • Integratie
  • Resell

ADP

Het koppelen van een recruitmentsysteem met een HR-pakket verwoordt een sterk groeiende behoefte binnen veel organisaties. Om optimaal in te kunnen spelen op deze behoefte is er een koppeling gerealiseerd tussen Connexys en ADP PersonnelView

AFAS Software

AFAS Software maakt software voor iedere organisatie, branche en bedrijfsgrootte. Met 10.000 klanten en 300 medewerkers is AFAS een vooruitstrevende partij. Connexys is gecertificeerd productpartner van AFAS Software in de categorie werving en selectie.

CompanyMatch

Met CompanyMatch stel je werkzoekenden in de gelegenheid zichzelf al tijdens het online oriëntatieproces met uw organisatie te laten matchen.

Eelloo

Het aanbod van Eelloo biedt gevarieerde mogelijkheden om zicht te krijgen op kwaliteiten en ambities van mens en organisatie, assessments, HR-Advies tot begeleiding, training en workshops tot en met e-assessmentools. Op laatstgenoemd terrein is er een koppeling met Connexys Resource Manager ontwikkeld.

entero

entero is onze Duitse partner, die voor Connexys implementaties verzorgd in de DACH regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland).

epowerhr

epowerhr is een Belgische aanbieder van talent management software en tevens implementatiepartner van Connexys voor de Resource Manager.

Flipbase

Flipbase is een online video module waarmee video opname en playback eenvoudig toegevoegd kan worden aan de recruitment omgeving van jouw organisatie. Eenvoud, gemak en flexibiliteit staan hierbij centraal, zowel voor de recruiter als de kandidaat.

HR2day

HR2day is een Nederlandse Salesforce partner voor HRM en salarisadministratie. 100% Online en realtime in de Cloud. Eén compleet pakket voor alle HR-processen.

HRlinkIT

HRlinkIT is een Belgische partner van Connexys die organisaties ondersteunt bij de implementatie, integratie en het beheer van Talent Acquisitie oplossingen. Als HR-technologie architecten streeft HRlinkIT naar duurzame vertrouwensrelaties waarbij in zowel hun diensten als oplossingen het HR-beleid centraal staat.

InGoedeBanen.nl

InGoedeBanen.nl levert een oplossing waarmee vacatures snel en eenvoudig worden verspreid op meer dan 400 jobboards, Social Media en zoekmachines.

Knollenstein

Knollenstein Technologies levert diensten waarmee klanten van Connexys eenvoudig en snel hun vacatures kunnen beheren en publiceren op verschillende jobboards. De vacature kan met één druk op de knop worden geplaatst naar één of meerdere jobboards

Mimir Multiposting

Uw vacature binnen enkele ogenblikken online op jobboards? Dat kan met Mimir multiposting. Vanuit Connexys kunt u een vacature met één muisklik eenvoudig doorplaatsen naar een jobboard naar keuze.

Online Talent Manager

In samenwerking met de organisatie Online Talent Manager heeft Connexys een matchingsproduct ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk een betere matching te kunnen maken op zachte criteria en de slagingskans van een medewerker of kandidaat te vergroten bij een match.

Salesforce

Connexys Resource Manager is een applicatie voor recruitment, mobiliteit en inhuur die is ontwikkeld op het Force.com platform van Salesforce, het meest toonaangevende applicatieplatform in de cloud.

Talent Peaks

Talent Peaks is een Belgische partner van Connexys die haar klanten helpt om betere resultaten te behalen met haar veelzijdig getalenteerde medewerkers (of talent pigs zoals wij hen noemen). Voor de Belgische markt verkopen en implementeren wij de Connexys Talent Sourcing oplossing en bedienen wij onze klanten in het HR domein

Textkernel

Textkernel biedt geïntegreerde software applicaties, waarmee u significant tijd bespaart bij de verwerking van sollicitaties en u sneller de geschikte profielen van kandidaten vindt. Connexys en Textkernel werken met elkaar samen op het gebied van de CV-extractie software.

VONQ

VONQ recruitment

VONQ is Europees marktleider in Online Recruitment Marketing diensten.