Proposal Portal

De beste kandidaat snel op de juiste plek? Met de Proposal Portal van de Connexys Resource Manager werken recruiter en vacaturehouder optimaal samen.

Via de Proposal Portal kunnen recruiters snel, volledig en op prettige wijze kandidaten voordragen aan de vacaturehouder. Op de gewenste manier en met exact die informatie die voor de betreffende vacature relevant is. Met als resultaat een betere quality of hire en een kortere time to hire!

 

Wat levert gebruik van de tooling op?

De Proposal Portal zorgt ervoor dat de customer journey van de klant enorm wordt verbeterd. Met ‘klant’ bedoelen wij hiermee zowel de hiring/lijnmanager (bij corporates) als de opdrachtgever (bij bureaus).

De klant beleeft een sterk verbeterde user experience binnen de Proposal Portal ten opzichte van de traditionele manier van voordragen. Zo wordt hij bijvoorbeeld blij van de visuele en overzichtelijke presentatie van de voorgestelde kandidaten, zonder dat hij ergens hoeft in te loggen. Tevens biedt de Proposal Portal een makkelijke manier om via timeslots aan te geven wanneer een interview kan plaatsvinden. De tool vervangt ouderwetse, trage en foutgevoelige communicatie, omdat alles netjes, snel en overzichtelijk via 1 systeem loopt.

Kortom, de Proposal Portal zorgt voor een:

  • WOW-factor bij de opdrachtgever
  • Kortere time to hire
  • Betere quality of hire

De UPS’s van de kandidaat zijn in eén oogopslag duidelijk, met als resultaat een betere en snellere match.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Proposal Portal of andere recruitmentoplossingen van Connexys? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.