Talentpools

De Talentpool oplossing van Connexys, die wij Talent Marketing Actvity Manager noemen, is in 2015 verkozen tot winnaar in de categorie Best Tooling tijdens de Recruitment Tech Awards. Het is onderdeel van de Resource Manager, het platform voor Recruitment, Inhuur en Mobiliteit . Dé totaaloplossing waarmee je alle resources volgens je eigen proces kunt managen en matchen op openstaande aanvragen en vacatures.

Top of mind bij talent

Via de gepersonaliseerde hoofdpagina van de Resource Manager blijven de belangrijkste talenten altijd top of mind. Je kan ze heel gericht benaderen. Elke recruiter kan zijn favoriete talentpools eenvoudig toevoegen aan zijn eigen dashboard. Met één druk op de knop verstuur je (A) een functieprofiel van een nieuwe vacature naar al je talenten, (B) voeg je kandidaten toe aan je vacature en (C) stuur je gerichte mailings over onderwerpen die je doelgroep interesseren.

Met de Talentpools van de Connexys Resource Manager bind je talentvolle kandidaten op een eenvoudige en prettige manier aan je organisatie. Dankzij deze tool heb je doelgroepgericht en regelmatig contact met veelbelovende kandidaten. En bij een nieuwe vacature zoek je simpel en pro-actief in je eigen talentpools. De recruiter maakt steeds meer gebruik van online marketing en de Talentpool oplossing van Connexys sluit hier naadloos bij aan.

Wil je meer weten over de Talent Marketing Activity Manager of andere oplossingen van Connexys? Vraag dan een gratis demo aan.