Zorgsector

Werven in de zorgsector; Connexys heeft hierin ruim zijn sporen verdiend. Ruim 30 instellingen als Arkin, BrabantZorg, GGZ Centraal. Erasmus MC, OLVG, Parnassia Bavo, Radboudumc, Reinier de Graaf, Sherpa, St. Antonius Ziekenhuis en VGZ hebben alle gekozen voor recruitment software van Connexys.

Focus op talent

Recruitment en HR in de zorg is een hele uitdaging. Enerzijds hebben de bezuinigingen geresulteerd in banenverlies, reorganisaties en gewijzigde functieprofielen. Anderzijds wordt er volop geworven voor schaarse beroepsgroepen en specialisten. Onder andere (gespecialiseerde) verpleegkundigen, operatieassistenten/ anesthesiemedewerkers en gespecialiseerde technische zorgpersoneelsleden zijn lastig vervulbare profielen. Recruitment is altijd een hot topic, er is immers altijd behoefte aan goed personeel.
Ziekenhuis

Oplossingen voor recruitment en mobiliteit

Voor zowel recruitment als mobiliteit heeft Connexys krachtige software ontwikkeld die recruitment en HR van zorginstellingen meer grip biedt op hun processen. Hierdoor kunnen zij zich weer focussen op waar het écht om draait: de medewerker én de kandidaat. Want dat kan altijd beter. Connexys adviseert je hierin graag. Samen met onze klanten nemen wij alle fasen in het proces onder de loep. Centrale doelstellingen hierbij zijn gebruikersgemak, efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Laat je inspireren door collega’s

Connexys deelt graag kennis met je. Zo publiceerden wij een webinar Succesvol werven in de zorgsector en verscheen er een casestudy over recruitment en mobiliteit bij ErasmusMC. Bovendien verschenen er diverse blogs rondom de zorg, waaronder een van onze klant het Reinier de Graaf ziekenhuis. Wil je op de hoogte blijven van alle content die wij delen? Meld je dan aan voor onze nieuwsflits.Inschrijven nieuwsbrief!


Koppeling met Personeelsinformatiesysteem

Connexys kan een koppeling realiseren tussen en recruitmentsysteem en HR-systemen als AFAS, ADP, SAP, Oracle en Emerus. Dit wordt door veel relaties in de zorgsector als grote toegevoegde waarde beschouwd.

Adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden die Connexys biedt voor jouw organisatie? Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bellen kan natuurlijk ook: 010 – 4133906.